Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

TERME TSO'DAN VERGi DAiRESiNE ZiYARET

TERME TSO

Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi ve yönetim kurulu üyeleri vergi haftası kapsamında Terme Vergi Dairesi Müdür Vekili Hakan Aydın`ı ziyaret etti.

Ülke genelinde kutlanan 26. Vergi Haftası kapsamında Ticaret Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Vergi Dairesi Müdürü Vekili Hakan Aydın ve daire çalışanlarını ziyaret ederek haftalarını kutladı.
Ziyarette mükelleflerin bir takım sorunları konuşularak konuyla ilgili görüş ve önerileri paylaşıldı. Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi kendilerine görev ve sorumlulukları ilgili birimleriyle paylaşarak yardımcı olacaklarını belirtti. Vergi Dairesi Müdür Vekili Hakan Aydın ise, kanunlar çerçevesinde mükelleflere gerekli kolaylıkların sağlanacağını söyledi.

YENİ PERSONEL GELİYOR
Terme Vergi Dairesi Müdürlüğünde eleman yetersizliğinden dolayı Samsun Vergi Dairesi Başkanlığına yapılan müracaat neticesinde 2014 yılında yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını kazanan memurlardan 10 kişinin yakın bir zamanda ilçemiz Vergi Dairesi Müdürlüğünde göreve başlayacağını söyleyen Müdür Vekili Hakan Aydın, “İşe başladıktan sonra dairedeki iş ve işlemlerin daha hızlı bir şekilde mükellefe ulaşacağını, bu nedenle dairenin ve mükelleflerin de rahatlayacağını düşünüyoruz.

Dairemizde çalışan şuan ki özverili memur kadromuzun birçoğunun emekliliği geldi. Dairedeki işleri yürütmek amacıyla gönüllü olarak emekliye ayrılmadılar. Yeni memur geldikten sonra emekli olmak isteyen memurlarımız ve tayin bekleyen memurlar içinde kolaylık sağlanacak.”dedi.